Logo Klaproos Ruinen
033 - 799 92 13

Hovenier inschakelen in Amersfoort?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Of bel 033 - 799 92 13

 

Ariaan Klap aan het woord:

"Als jongetje van 8 liep ik de tuinen bij onze buren te schoffelen. Deze hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar ik inmiddels meer dan 12,5 jaar leiding aan geef. Bij ons maakt het niet uit of u een grote of kleine tuin heeft. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van al uw tuinwensen."

 

Hoveniersbedrijf inschakelen in Amersfoort?

Bent u net verhuisd en is de tuin van uw nieuwe woning niet naar wens? U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw tuin zelf aan te leggen en onderhouden, maar ook voor werkzaamheden in uw tuin is ervaring vereist. Klaproos Tuinen is uw hovenier en tuinarchitect in de regio Amersfoort.


Onze vakmensen helpen u graag bij het maken van een ontwerp. Ook voor onderhoudswerkzaamheden zoals het kappen van een bomen en het snoeien van uw heg kunt u bij ons terecht. Wij houden rekening met uw wensen en ideeën en zetten deze vervolgens om in de praktijk. Dankzij ons kunt u het buitenleven bij u thuis ervaren.

laarzen hovenier
 

Grote én kleine tuinen

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, voor ons hoveniersbedrijf maakt het niets uit. Wij behandelen elk project hetzelfde en bieden u verschillende diensten. Van onderhoudswerkzaamheden tot het aanleggen van een nieuwe tuin. Bij ons bent u in de regio Amersfoort aan het juiste adres.


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op met ons hoveniersbedrijf. Wij gaan graag een gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken en kunnen deze direct voor u op papier zetten.

Neem contact met ons op
 

 
 

"Met veel passie en vakmanschap hebben deze hoveniers onze tuin aangepakt en onze dromen gerealiseerd. We genieten nu keer op keer van onze tuin."

Lees alle beoordelingen »

Diensten

• Tuinadvies
• Tuinonderhoud
• Tuinaanleg/ontwerp
• Sierbestrating
• Vijver aanleggen
• Boomverzorging
• Tuinafscheiding

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Beoordelingen

1 Beoordeling
Klaproos Tuinen810

Hoofdvestiging

Klaproos Tuinen
Kooiweg 13927 EB Renswoude
Tel. 033 - 799 92 13